1. Opiši nam što si se sve motalo po glavi kada si saznao da se nalaziš među najboljih 16.

Prošao sam odmah prvi dan, iako nisam imao prevelika očekivanja i iskreno me iznenadilo i ohrabrilo za daljnji dio natjecanja iako me na drugu stranu jednim dijelom i stigmatiziralo.

2. Koji su bili tvoji motivi za ulazak i kako si se odlučio prijaviti za najpoznatiji kuharski show?

Moj motiv općenito ulaska u natjecanje MC bio je u čast jednom od najboljih prijatelja koji me nagovorio da se prijavim, a koji je tragično okončao život malo prije početka showa.

3. Što najviše, a što najmanje voliš pripremati.

Najviše volim pripremati meso, a najmanje kolače, koje inače uopće ne jedem jer nisam ljubitelj slatkoga.

4. Koje ti je najomiljenije kuharsko pomagalo?

Najomiljeniji alat mi je oštar nož.

5. Što ti je u MC kuhinji bilo najteže?

Najteže mi se bilo priviknuti da netko tako istančanog ukusa za hranu ocjenjuje moje kulinarske kreacije, a najviše mi je pomogla gastroakademija gdje sam se susreo sa tehnikama kuhanja koje nisam imao prije priliku upoznati

6. Što je za tebe bio najveći izazov u MC kuhinji?

Najveći izazov mi je bio kolač.

7. Kada bi imao priliku vratiti se u MC kuhinju, što bi popravio i napravio kako bi impresionirao članove žirija?

Kad bi se vratio kuhao bi da sebi udovoljim, a ne ideji što bi se moglo žiriju svidjeti čime bi postigao bolje rezultate

8. Hoćeš li se nakon MC-a ozbiljnije uhvatiti kuhanja ili će ti to i dalje biti hobi?

Kuhanje će mi i dalje biti hobi, mislim da sam dobar u poslu u kojem već radim i uživam dok radim. Želja mi je otvoriti restoran kad već budem u srednjoj životnoj dobi.

9. Imao si priliku učiti od kulinarskih legendi. Koliko će to utjecati na tvoj budući pristup kuhanju?

Sudjelovanje u MC kuhinji je promijenilo iz temelja moje poimanje kulinarstva i termičke obrade hrane. Moje kuhanje će definitivno otići na jedan viši nivo.