nk_kamen_ivanbegovinaNogometaši Kamena su u Klisu nakon ruleta jedanaesteraca pobjedili Omiš i osvojili ovogodišnji devetnaesti po redu memorijal Zdravka Uvodića. Izvrsno finale turnira opravdalo je očekivanja.

Prvo uzbuđenje bilo je u 5. min kada je Goreta penal za Kamen zapucao pored gola. Puno neizvjesnosti u 90 min. igre, okončano je rezultatom 3:3. Omišani su poveli preko trostrukog strijelca Muslima, da bi ubrzo T.Ćelić glavom nakon korenera zakucao za 1:1 što je bio rezultat poluvremena. Čak 4 penala u regularnom dijelu utakmice. Omiš je stalno vodio, a Kamen stizao pa su tako u 80. min iz drugog penala stigli do trećeg vodstva na utakmici. Naša momčad  nije se predavala, stvarala je pritisak i u 89. min stigli do poravnanja, također sa bijele točke. Prethodno je u svom stilu sve dobro napravio i  izvrtio Marijan Šabić “Kelić”, koji je izvrsno asistirao i kod drugog pogodka. Ubrzo se pristupilo izvođenju jedanaesteraca.

FRANE OBRANIO DVA, ŠUKI ZABIO ODLUČUJUĆI!
Kod jedanaesteraca briljirao je Frane Kujundžić, koji je ušao u drugom dijelu utakmice. U prvoj i četvrtoj seriji branio je udarce sa 11m. Prvo Muslimu, koji je dva puta tijekom regularnih 90 minuta bio precizan, a potom i Jakovčeviću. U petoj seriji Ivan Šušnjar je pogodio i počelo je slavlje naše momčadi, a  Frane Kujundžić i Ivan Šušnjar našli su se pod suigračima u klupku slavlja.

Prijelazni pokal, ali i još jedan u trajno vlasništvo kapetanu pobjedničke momčadi Toniu Ćeliću uručio je Mili Uvodić, sin Zdravka Uvodića, junaka Domovinskog rata po kojem ovaj turnir nosi ime. Prije utakmice tajnik NK Kamen Damir Kljenak, kao i ostali  predstavnici klubova sudionika turnira, predstavnici NSŽSD i rodbina poginulog Zdravka Uvodića položili su vijence na njegov grob.

KAMEN-OMIŠ 7:5 3:3 (1:1)
Klis.Gledatelja 150.Sudac Ivo Perković(Split) 0:1 Muslim (12) 1:1Ćelić (24) 1:2 Muslim (48) 11m, 2:2 Lizatović (60) 2:3 Muslim (80) 11m 3:3 Lizatović (89) 11m.
Jedanaesterci:1.) Lizatović-Vuković brani, Muslim-Kujundžić brani 2.) J Žužul 4:3,Špaleta 4:4   3.) Šabić 5:4,Biuk 5:5 4.)A.Kujundžić 6:5, Jakovčević-Kujundžić brani.  5.) Šušnjar 7:5

Izvor:

http://nkkamen.bloger.hr/

Fotografije: NK Kamen

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here