15. memorijal “Josip Jović”: Skela ušla u polufinale

podjaram_skelaARŽANO – 15. malonogometni memorijal “Josip Jović” u Aržanu ulazi u samu završnicu. Utakmice četvrt završnice su bile jako uzbudljive, a favoriti su na kraju slavili.
Rezultati: MNK Tijarica – Fina Split 0:3, Skela Podjaram – Buffet  Sinobor 2:1, NK Commerce Aržano – CB Korte Trogir 1:0 i Jarunski dvori – Konoba Tomić Brač 1:2.
Polufinale je na rasporedu u petak, a igraju: Fina Split – NK Commerce Aržano (19 sati) i Skela Podjaram – Konoba Tomić Brač (21 sat).

Polufinale kupa sela između Sviba i Ciste Velike se igra u 18 sati a Ričice i Cista Provo igraju u 20 sati. U subotu je završnica turnira. U 18 sati se igra utakmica za treće mjesto, u 19 je revijalna utakmica između Imotskih Sokolova i Trigrova Rakitje, u 19:20 sati je finale Kupa sela dok je finale memorijala u 20 sati.

– Kako sam i predviđao, favoriti su ušli u završnicu memorijala, među kojima je i prošlogodišnji branitelj naslova Skela Podjaram. Turnir protječe u sportskom i veselom ozračju – kazao nam je alfa i omega turnira Darko Knezović koji je na čelu SU “Josip Jović”. Knezović u subotu na završnici očekuje veliki broj gostiju iz javnog i političkog života, među kojima će biti i visoko dužnosnici MUP-a koji su i pokrovitelji memorijala. Nakon zatvaranja turnira biti će zabavna večer koju će upotpuniti nastup glazbenice Maje Marije – zaključio je prezaposleni Knezović.

Piše:  Petar Norac Kevo
Izvor: www.glaszagore.com
Foto: Arhiv GZ

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here