memorijal_jovicARŽANO – ekipa Konoba Tomić Brač je postal pobjednik 15. malonogometnog memorijala “Josip Jović” koji se održao u Jovićevu rodnom mjestu Aržano. Konoba Tomić je u finalu pred 1 000 gledatelja savladala ekipu NK Commerce iz Aržana, za koju igraju poznati malonogometni meštri “Seljaka iz Livna”. Pogotke su postigli Juras, Andrijašević i Martinac dva puta.Finalni susret su sudili Mladen Žižić Gušo iz Otoka i Mario Pavela iz Trilja. Prijelazni pokal  vlasniku konobe Tomić Jakši Mikeli Tomić  je uručio izaslanik ministra Tomislava Karamarka, Josip Mihaljević dok je dožupan Luka Brčić uručio pehar za prvo mjesto. Treće mjesto je pripalo prošlogodišnjem prvaku  ekipi  Skela Podjaram koja je sa 3:0 savladala Finu iz Splita. Sve pojedinačne nagrade su otišle igračima pobjedničke ekipe. Najboljim igračem turnira je proglašen Pjer Andrijašević, golmanom Elvis Perković, dok je prvi topnik turnira sa 7 golova Duško Martinac. U finalnoj utakmici Kupa sela Cista Provo je nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca savladala Cistu Veliku s 3:1, u regularnom dijelu je bilo 2:2. Delegat svih utakmica, a ujedno i atraktivan voditelj  programa je bio Darko Knezović. Treba još kazati da na turniru bili brojni gosti iz političkog i društvenog života Hrvatske, među kojima je bio naš poznati glumac Filip Radoš koji je rođen u Aržanu. Nakon zatvaranja turnira održan je zabavni program u kojem je nastupila glazbenica Maja.

KONOBA TOMIĆ BRAČ: Elvis Perković, Duško Martinac, Hrvoje Juras, Joško Goreta, Renato Buzov, Pjer Andrijašević, Boženko Špar, Julio Bradvica, Dragan Stanković, Vojko Pervan i Mijo Caktaš. Voditelj: Ante Juras

Tekst i slika: Petar Norac Kevo Izvor: www.glaszagore.com Više slika sa ovog memorijala  imate u fotogaleriji Glasa Zagore.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here