Naš Ante Rebić, bivši igrač Splita, Fiorentine, Leipziga i Verone bio je sinoć u Berlinu junak povijesne pobjede nad Bayernom (3:1) u finalu njemačkoga kupa.

Velik je ovo i čudesan uspjeh! Naravno, presretan sam zbog dva gola Bayernu, ali mi je drago što smo vratili trofej Eintrachtu poslije 30 godina čekanja. Odigrali smo sjajnu utakmicu i zasluženo pobijedili velikog protivnika. Znate, Bayern je uvijek favorit, ali smo ovog puta na kraju mi osvojili trofej i to je najvažnije – rekao je nakon susreta i službeno najbolji igrač utakmice Ante Rebić.

Naš je napadač postigao dva predivna, razbijačka gola kojima je razmontirao Bavarce, a pobjedu je proslavio vidno emotivno, zaogrnut hrvatskim barjakom. Niko Kovač pak nije mogao sakriti suze jer je taktički nadmudrio iskusnijeg i zrelijeg protivnika, čiju klupu uskoro preuzima.

Manje od mjesec dana je do početka Svjetskoga prvenstva, a Ante Rebić je poput tornada. Nadajmo se da će kod Dalića imati mjesto koje mu i pripada te da će s Hrvatskom biti na ruskom teritoriju sve do 15. srpnja, odnosno do same završnice prvenstva. Ta tko će ga zaustaviti?! (al / foto: Hina, Getty Images)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here