Ante Rebić i Niko Kovač
RECIFE, BRAZIL – JUNE 23: Ante Rebic of Croatia walks off the pitch after receiving a red card as head coach Niko Kovac looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group A match between Croatia and Mexico at Arena Pernambuco on June 23, 2014 in Recife, Brazil. (Photo by Michael Steele/Getty Images)

NIKO KOVAČ prošle je sezone spasio Eintracht ispadanja. Ove je trenutačno peti sa svega dva boda manje od Lige prvaka. Hrvatski trener zato je produžio ugovor s njemačkim klubom do 2019. godine.

Ante Rebić mora popraviti igru prema nazad

Kovač je govorio i o igri našeg Ante Rebić -a, koji je ove sezone odigrao tek pet utakmica (144 minute), a postigao je dva gola…
 
“Ante Rebić je u svakom klubu gdje je bio imao isti problem. Prema naprijed je sjajan, ima odlična rješenja, ali ne radi dovoljno u defenzivi i zato ne igra puno. Obrana je pitanje glave, jednom će to morati shvatiti. Najbolji mu je primjer Alex Meier. Jer, ako on kao kapetan može s 33 godine igrati bolje prema natrag nego ikada u karijeri, onda nema isprike za mlađe. Ako Ante Rebić to ne može usvojiti, neće ni igrati!”, jasan je Kovač.