U srijedu oko 22 sata na magistralnoj cesti M-6 Grude-Gorica, u mjesto Sovići dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo jedno osobno vozilo koje je završilo na krovu nakon čega se zapalilo.

Kako neslužbeno doznaje portal Grude Online, vozač automobila na vrijeme je izašao te je na svu sreću prošao s lakšim ozljedama.

Na teren su izašli i vatrogasci koji su lokalizirali požar na automobilu.

1 KOMENTAR

  1. Što kazati ,odluka o besplatnoj tunelarini je politički i financijski autogol godine.Točno je da je i meni tunelarina uzimala novce koje mogu bolje iskoristiti,ali kako objasniti da stranci i ostali ne plaćaju a tunel treba popravljati,radnike platiti,graditi nove ceste,tunele i drugo.Postoje načini da vuk bude sit i koza cijela , to je samo građani IM i MA reg.oznaka dobiju povlastenu cijenu prolaza cca 10.00 kn ostali plaćaju ekonomsku cijenu tunelarine.Pričao sam sa mnogim pametnim ljudima i postenim ,razumnim a vole HR više nego ovi koji odluke donose nikome se ne sviđa ta odluka.
    Sjetite se koje lavine je pokrenula ova odluka u Rijeci,Istri,Sisku,Zagrebu itd . nitko vise nebi nista plaćao jer je umirući ili je već mrtav samo nije osmrtnica bila Imotski,dobio besplatan prolaz.
    NE jedno veliko NE za takve ustupke dajte nam brzu cestu ne ovu krpljačinu kroz Poljica do Zagvozda.
    Župane cijenio sam vaše djelovanje pomalo ali ovo je populizam najnize vrste.

    NADAM SE DA ĆE TE SE SABRATI I IZMJENITI OVU ODLUKU NA DOBRO SVIH GRAĐANA IMOTSKOG I HRVATSKE.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here