Tihomir Grabovac - Best line ImotskiUstaljenu sliku Imotske krajine gdje prednjači iseljavanje i propadanje bilo kakve grane privrede mogu promijeniti jedino kvalitetne ideje mladih i poduzetnih ljudi. Jedan od takvih pozitivnih primjera je novoosnovana autobusna kompanija BEST LINE u vlasništu Tihomira Grabovca iz Prološca.

Nakon završenog fakulteta Prometnih znanosti u Zagrebu i rada u struci Tihomir vođen vizijom unaprjeđenja kvalitete života u Imotskoj krajini pokreće projekt koji može donekle potaknuti i ostale mlade ljude na ostanak i kretanje u samostalne poslovne uspjehe.

Vozila visoke klase, kvalitetan marketing i dizajn okosnica su idejnog projekta i konačne provedbe u finalnu uslugu. Za početak, uvedene su 3 dnevne linije između Imotskog i Makarske čime će se olakšati transport naših sugrađana koji su sezonski radnici po Makarskoj rivijeri, ali i jednodnevnih kupača.

Vjerujemo da će nadasve prihvatljive cijene karata i prilagođeni vozni raspored biti primamljiva opcija kako i našim žiteljima za put na more tako i turistima iz Makarskog primorja za posjet Imotskom kraju.