Kao i prošle godine kada su humanitarnom biciklijadom prikupljena sredstva za kupnju terapeutskog bicikla Udruzi osoba s invaliditetom Imotski, i ovogodišnja biciklijada ima svoju humanitarnu notu.

Prikupljena sredstva iskoristiti će se za kupnju opreme potrebne za rad Udruge osoba s invaliditetom Imotski i na taj način još jednom potvrditi naš partnerski odnos sa ovom važnom Udrugom.

Pozivamo sve da se odazovu akciji, provozate na svojim biciklima i pomognete u nabavci opreme svojim donacijama na račun otvoren samo za ovu prigodu IBAN: HR14 234 0009 151 0879 543.

Biciklijada starta sa šest startnih pozicija – Proložac, Imotski, Runović, Zmijavci, Grubine i Zagvozd – nakon čega biciklisti voze zadanom rutom do Glavine donje, odnosno parkinga trgovačkog centra Park&Shop gdje se sastaju biciklisti iz svih smjerova i gdje se organizira prigodni program. Za program je zadužena Sportska akademija „Sportko“ iz Imotskog, a većina programa je vezana uz biciklistički poligon i utrke za djecu.

Na Biciklijadi Imotske krajine sudjelovat će i ljubitelj biciklizma dr.Vice Čikeš koji je za svoj start odabrao Imotski.

U nedjelju, 20. kolovoza odaberite i vi jedan od startnih mjesta i pridružite se Vici i koloni biciklista pod motom “Đir za zdravi život!”.

Bicikljada Imotske krajine „Đir za zdravi život“ organizira se već osmu godinu zaredom, a ove godine će se održati će se u nedjelju, 20.kolovoza.