Bliži se novi Magic time vinyl festival. Perinuša se uređuje, organizatori već na veliko pripremaju sve kako bi festival bio još bolji. Evo što kažu organizatori:

– Još je nešto malo manje od tri mjeseca do festivala i mi lagano privodimo kraju velike radove oko uređenja prostora festivala.

Ove godine nam slijedi četvrto izdanje festivala i opet ćemo se potruditi ljestvicu podignuti još malo više. Zabavi, uživanju i opuštanju dodati još malo više sadržaja. Ove godine festival će trajati opet tri dana i to 26., 27. i 28. srpnja. S tim da smo napravili malu izmjenu u rasporedu dana jer će festival ove godine biti u petak, subotu i nedjelju. Smatramo da je nedjelja bolji izbor nego četvrtak kako je bilo prošle godine.

Očišćena je cijela glavna livada Perinuše. Preorana, frezana i sada predstoji sadnja travnjaka. Također već sastavljamo popis DJ-a i gostiju. Neki su već potvrdili svoj dolazak, a za neke još čekamo odgovor. Čim dobijemo potvrdu javit ćemo kompletnu listu nastupa. Samo mala iskrica: dva DJ-a koja su nam potvrdili dolazak – jedan je iz Liverpoola, drugi iz Ljubljane.

Ove godine još jedna novina – dvije bine

O njoj razgovaramo već duže vrijeme i pokušati ćemo je realizirati – Ove godine će na festivalu biti dvije bine!

Dakle dva mjesta na kojima će se puštati ploče. Glavna bina ostaje na istom mjestu i “alter stage” (manja bina) koji će biti smještana u samom sjevernom kutu Perinuše.

Velika bina će se zvati – LONG PLAY, a mala – SINGL

Mislimo da će to biti dobra stvar za daljnji razvitak festivala. Kada gledamo i druge festivale dosta njih djeluje upravo po tom konceptu s više bina/programa.

Više bina znači raznovrsniji program i mogućnost da slušete nešto po svome ukusu.
Jedna od ideja je da DJ-i imaju utvrđeni program na glavnoj bini, dok će na maloj bini biti kretativna sloboda.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here