Božo Petrov stao u obranu Ante Pranića, šefa Nezavisne liste mladih Vrgorac
Božo Petrov stao u obranu Ante Pranića, šefa Nezavisne liste mladih Vrgorac

– Ideju Mosta nećete spriječiti nikakvom silom, samo ćete na njoj polomiti zube – poručio je Petrov

Potpredsjednik Vlade i čelnik Mosta Božo Petrov danas je na Facebooku objavio da je Mate Primorac, brat čelnika vrgoračkog HDZ-a i novinar Slobodne Dalmacije, u kafiću u Vrgorcu grubo nasrnuo i fizički ozlijedio čelnika tamošnje Nezavisne liste mladih Antu Pranića.

– Most poručuje njemu, a i svima drugima koji će u budućnosti pokušati silom ili na druge nedopustive načine vršiti pritisak na članove Mosta ili nezavisnih lista koje uživaju našu potporu, da batina ima dva kraja. Ali na onom našem kraju ne kriju se udarci pepeljarom, gušenja ili gaženja automobilom, ovo su sve redom nabrojani istiniti događaji, na našem se kraju batine krije predana borba do zadnjeg atoma snage, za bolju Hrvatsku i za čiste račune u našim sredinama. Ideju Mosta nećete spriječiti nikakvom silom, samo ćete na njoj polomiti zube – poručio je Petrov.

Petrov je u statusu također napisao da su, iako ih dio medija predstavlja kao kukavičje jaje i trojanskog konja HDZ-a, doživljavali neugodnosti, pritiske, pa i fizičke sukobe upravo s članovima i simpatizerima HDZ-a i stranaka njihove Domoljubne koalicije.

Izvor: Večernji list

[IDEJU MOSTA NEĆETE SPRIJEČITI NIKAKVOM SILOM – SAMO ĆETE NA NJOJ POLOMITI ZUBE]

Posljednjih šest mjeseci, kako bi…

Posted by Božo Petrov on 19. svibnja 2016