Britanski glazbenik preselio u Split, fanovima poručio: Pogledajte gdje živim i recite da niste ljubomorni

foto:youtube screenshot
foto:youtube screenshot

Tom Joseph Law je 26-godišnji glazbenik iz Velike Britanije koji je nedavno postao stanovnikom Splita. On se iselio iz stana u Bathu (grad na jugozapadu Engleske), prodao automobil i bubnjeve, te kupio jednosmjernu avionsku kartu za Hrvatsku. U grad pod Marjanom je sletio 30. siječnja.

– Pitate se zašto baš Hrvatska, to jest Split? Najprije sam mislio ići na Bali jer je tamo odlično mjesto za surfanje (Tom je strastveni surfer nap.a.) i sve je puno zaljubljenika u putovanja, ali sam prošlog proljeća u omiljenom kafiću u Bathu upoznao prekrasnu Amerikanku, zajedno smo proveli divnu godinu, no ona je potom počela volontirati u Hrvatskoj, u Splitu. Pa sam rekao, tko ga j***, idem i ja. Ako ne znate gdje je to, ukucajte u Google “Split”, pogledajte slike i recite da niste ljubomorni. Prošlog studenog sam u Splitu proveo tri tjedna i zaljubio se – ističe pjevač, tekstopisac i bloger u videu u kojem najavljuje svoju novu avanturu.

Nakon nešto više od mjesec dana življenja u “najlipšem gradu na svitu”, Tom je odlučio uzeti kameru u ruke, prošetati Splitom, te zapjevati. Video s obradom pjesme Boba Marleya “Three little birds” je naravno objavio na službenom YouTube kanalu, gdje ga prati više od 77 tisuća obožavatelja, i našem gradu napravio odličnu, podrazumijeva se i besplatnu, reklamu…

izvor:dalmacijanews