Centar za održivi razvoj poziva zainteresirane građane na radionicu „Europska iskustva u upravljanju javnim dobrima: Napulj – naučene lekcije“

Centar za održivi razvoj poziva predstavnike organizacija civilnoga društva, lokalnih samouprava te sve zainteresirane građane na radionicu „Europska iskustva u upravljanju javnim dobrima: Napulj – naučene lekcije“ koja će se održati u četvrtak, 26. listopada 2017. godine u Info centru, B.Paškala Vujčića 1, Imotski, s početkom u 12:00 sati.

Na radionici će biti prenesena iskustva upravljanja javnim dobrima i prirodnim resursima iz Napulja te će se raspravljati o inicijativama građana.

Molimo Vas da potvrdite svoj dolazak na adresu: cor.dalmacija@gmail.com  ili na tel: +385 98 540 538.

Projekt “Za odgovorno i transparentno upravljanje javnim dobrima i prirodnim resursima”, provodi se u partnerstvu UDD – Udruge za demokratsko društvo, Udruge DOBRA i Centra za održivi razvoj s ciljem jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za provedbu aktivnosti u svrhu povećanja odgovornosti i transparentnosti u upravljanju javnim dobrima i prirodnim resursima, jačanja kapaciteta novinara na istom području, te podizanje svijesti javne uprave i javnosti o dobrobitima transparentnosti i dobrog upravljanja.

Projekt financira Europska unija kroz program IPA 2012 „Jačanje lokalnih partnerstava za otvorenu vlast i borbu protiv korupcije u odgovornom upravljanju prirodnim resursima“. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Više informacija o projektu: http://www.udd.hr/?page_id=8.