Poznati su datumi Coca-Cola Cup 2018. turnira u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Ovogodišnji kvalifikacijski turniri održat će se u Omišu, Klisu, Imotskom, Splitu i Sinju. Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već petu godinu organizira pod okriljem Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će čak 80 gradova u Hrvatskoj.

Datumi i lokacije kvalifikacijskih turnira u Splitsko-dalmatinskoj županiji su:

21.3. Omiš – NK Dinara

26.3. Klis – Imotski (Grubine – mlađi; Poljica – stariji)

4.4. Imotski – SC Dr. Franjo Tuđman – Poljica

5.4. Split – OŠ Spinut

10.4. Sinj – NK OSK Otok

Kvalifikacijski turniri u gradovima razigravat će se u ožujku, travnju i svibnju, nakon čega će uslijediti županijska finala. Velika državna završnica na rasporedu je u lipnju u Umagu, a pobjednici će predstavljati Hrvatsku na međunarodnom finalu u kolovozu u Splitu. Procjena je da će ove godine u Coca-Cola Cup turniru sudjelovati više od 35.000 djece i mladih.

Prijavi se i ”Budi dio igre”

Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: http://prijava.igremladih.org ili direktno kod koordinatora natjecanja za Splitsko-dalmatinsku županiju: Tomislav Kujundžić Lujan, 098 178 5353. Ekipe se mogu prijaviti i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za 2 dobne kategorije: U-15 (2003. godište i mlađi) i U-18 (2000. godište i mlađi). Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljom (odrasla osoba).
Detaljan raspored svih natjecanja možete pronaći na: http://igremladih.hr/bs/coca-cola-cup-raspored

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here