Dan otvorenih vrata u Tehničkoj školi

Srednja škola ImotskiTehnička škola, po broju učenika i razrednih odjeljenja najmanja od četiri imotske srednje škole, svake se godine trudi privući što više polaznika. Tako su ove godine po prvi put organizirali Dan otvorenih vrata i pozivaju sve učenike osmih razreda i njihove roditelje da ih posjete u petak, 20. lipnja.

Zašto upisati Tehničku školu, pitali smo profesore Martina Lončara, Ivana Livajića i profesoricu Matiju Znaor.

– Najveća nam je preporuka to što izobrazba u našoj školi učenicima pruža mogućnost zaposlenja u struci netom nakon završetka škole, a solidna je odskočna daska i za upis bilo kojeg fakulteta ili pak više škole, ne nužno samo tehničkog usmjerenja – navode profesori, te posebno ističu sustavnu i efikasnu pripremu za polaganje ispita državne mature.

Za svoje programe učenike će pokušati zainteresirati i stručni aktiv kemije. Profesorice Ana Tomas i Ivana Majić najavile su nam pravi mali spektakl u kemijskom laboratoriju. Vrata škole za posjetitelje će biti otvorena od 8 do 12 sati, a središnja prezentacija i obilazak škole u pratnji profesora i maturanata održat će se u 10:30.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here