U četvrtak, 16.svibnja 2019. počinju „Dani otvorenih vrata udruga 2019.“ u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i traju do subote 18. svibnja.

Centar za održivi razvoj će suradnji s još nekoliko imotskih udruga (K.U.M. Proložac, Udruga osoba s invaliditetom Imotski i Udruga Ujević) na glavnom imotskom Trgu predstaviti svoje projekte i aktivnosti te informirati građane u petak 17. svibnja, 2019. od 10 do 12 sati.

Otvorene su i prijave za radionice o samozapošljavanju i poduzetništvu u sklopu projekta „Lokalnim partnerstvom do svijeta rada“ te prijave za osposobljavanja i potporu u traženju posla u sklopu projekta  „Nove vještine su moja šansa“ sufinanciranim sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda.

Prijave su moguće putem e mail adrese cor.dalmacija@gmail.com  ili osobno u četvrtak  16. svibnja  tijekom dana na adresi Biskupa Paškala Vujčića 1 (kod Fontane na skalinima).

Iz Centra za održivi razvoj pozivaju  zainteresirane građane na posjet  u prostoru na adresi Biskupa Paškala Vujčića 1 kako bi se informirali o aktivnostima i projektima koje COR provodi s naglaskom na organiziranje Lokalnog volonterskog centra i Info centra.

Više informacija na www.cdr.hr

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here