Dragan Primorac u Imotskom: Obamini volonteri pomažu Primorcu (FOTO)

primorac_imotski09-241009Kandidat za predsjednika RH, prof. Dragan Primorac posjetio je u subotu Imotski, gdje se sastao s dijelom svoga predizbornog stožera. U pratnji prof. Primorca bili su komodor Hrvatske ratne mornarice u mirovini Ivica Tolić, Vedran Ujević, predsjednik Udruge Imotski sokolovi, kao i gradonačelnik Imotskog Ante Đuzel. No, posebno zanimanje izazvala su tri člana Primorčeve pratnje.

– U mojoj pratnji – izjavio je novinarima prof. Primorac – nalaze se i trojica mojih prijatelja, Amerikanaca, koji su bili u užem predizbornom stožeru američkog predsjednika Baracka Obame. Oni će volonterski odraditi vrlo važne radnje u mojoj predizbornoj kampanji obogaćeni iskustvom koji su stekli uz Obamu. S njihovim imenima izaći ću u javnost čim se utemelji moj izborni stožer.

Primorac je položio vijenac na spomen-križ na Topani, bio na prijemu kod gradonačelnika Đuzela te posjetio Jedinicu za hitnu medicinsku pomoć u imotskom Domu zdravlja.

Prilikom gostovanja na Radiopostaji Imotski, bivši ministar dobio je niz komplimenata aktualne imotske gradske vlasti za sve ono što je kao ministar obrazovanja učinio za Imotski.

Sam Primorac istaknuo je kako su mu i visoki dužnosnici izraelske vlade poput Simona Pereza dali bezrezervnu podršku u kandidaturi.

Prof. Primorac tek će početkom predizborne kampanje krenuti po mjestima Hrvatske, no kako je istaknuo, Imotski i Imotska krajina su mu jedna od najdražih destinacija gdje uvijek rado navraća.

Tekst: Dubrovački vijesnik
Foto: Branimir Boban / CROPIX

{gallery}2009_10_23-primorac_imotski{/gallery}

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here