Državljanin BiH demolirao salon BMW-a u Frankfurtu

BMW FrankfurtKako pišu njemački portali, jedan državljanin Bosne i Hercegovine napravio je totalnu štetu u jednom frankfurtskom servisu BMW-a. On je u auto kuću stigao s namjerom da izvrši popravku na svome automobilu, ali nije baš bio raspoložen čekati.

Kad ga je voditelj servisa rasporedio u red kod jednog od svojih djelatnika, 32-godišnji klijent počeo je bjesniti i vrijeđati zaposlene. Njemu se jednostavno nije dalo čekati. Nakon što im je glasnim i uvredljivim tonom dao do znanja kako nema čitavu vječnost za njih, vratili su mu ključeve i predložili da ide dalje. Bio je to okidač za njegovu akciju! Umjesto da ode, uzeo je zalet i u maniri kung fu borca skršio jednu staklenu vitrinu u auto kući.

Razbio je ukupno četiri krila izložbene vitrine i natjerao zaposlene u zaklon. Uslijedila je kontra akcija – ona policijska! Policijski službenici su mrzovoljnog razbijača zamolili da legne na pod. Kako im nije uslišio molbu, svladali su ga i pregledali nosi li sa sobom oružje. Pošto je doživio pravi slom živaca od bijesa, završio je na psihijatriji, piše Bild.

Konačna bilanca njegova razbijanja uslijed napada bijesa – šteta od 10.000 eura. Čeka ga i prigodna tužba.