Novi veznjak u redovima NK Imotski Lovro Šimić
Novi veznjak u redovima NK Imotski Lovro Šimić

Zanimljivu finalnu utakmicu u završnici Memorijalnog turnira Marijan Šuto – Mrma odigrali su NK Imotski i NK Neretvanac iz Opuzena.

Neretvanac je pokazao puno više kvalitete i to se vidjelo već u prvih pola sata utakmice kada su vodili rezultatom 2:0. Do kraja prvog poluvremena NK Imotski izjednačuje na 2:2, propušta nekoliko izglednih prilika za vodstvo, ali ni Opuzenci ne miruju. Imali su nekoliko “zicera” koje nisu realizirali isključivo zbog vrhunskih obrana imotske jedinice Marija Gudelja koji zaslužuje pohvale.

Vidno umornu momčad (pripreme su u tijeku) trener Ivica Znaor osvježio je u već na samom početku drugog dijela uvođenjem 4 nova igrača. I Opuzenac Proleta osvježava svoje trećeligaše koji su do kraja susreta odigrali dobru i hrabru utakmicu te europogotkom uspjeli povesti osvojiti prvo mjesto.

Čestitke Neretvancu na zasluženoj pobjedi, NK Croatia na organizaciji a posebne čestitke idu i navijačima koji su u 24 minuti susreta zapalili 24 baklje za 24. obljetnicu. Lijepa gesta popraćena je pljeskom s tribina.

Spomenut ćemo i rezultate prethodnih utakmica:

30.7.
NK Croatia Zmijavci – NK Neretvanac – 1:1 (4:5 nakon izvođenja jedanaesteraca)
NK Imotski – NK Hajduk II – 1:0

31.7.
NK Croatia – NK Hajduk II – 1:4 (utakmica za treće mjesto)
NK Imotski – NK Neretvanac – 2:3 (finale)