FOTO: NK Imotski ponovno bez pobjede

Imotski, 240916. Druga liga, 8 kolo, stadion Gospin dolac, gledatelja 300, susret izmedju NK Imotski (crni) i NK Dinamo 2 (zuti). Na fotografiji: Luka Begic (Imotski) i Marijan Cabraja (Dinamo 2). Foto: Branimir Boban / CROPIX
Luka Begić u prodoru

NK Imotski ugostio je zagrebačkog drugoligaša NK Dinamo 2. Pred oko tristotinjak gledatelja domaći su ponovno propustili priliku za pobjedu, iako su pokazali puno više od gostiju. Osmo kolo Druge HNL a Imoćani još uvijek nisu upisali niti jednu pobjedu.

Utakmica je završila bez pogodaka, prilike su se nizale na kapaljku. Treba napomenuti da su gosti imali nekoliko stopostotnih prilika u prvom poluvremenu, a sve pohvale idu domaćem vrataru Mariju Gudelju koji “skida” sve.

U drugom poluvremenu domaći pokazuju više želje i htijenja pa se tako sredinom drugog dijela sam pred vratarom našao Luka Gudelj, izvrsno šutira no lopta je završila u vratnici. Pred sam kraj susreta stopostotnu priliku propušta Kristian Puljić. Izvrsno ubačena duboka lopta, Puljić oči u oči s vratarom koji vrhovima prstiju skida udarac i šalje loptu u gol aut.

Sudačka četvorka iz Siska učinila je dobru utakmicu poprilično nervoznom. Nesigurne i dvojebene odluke dovele su publiku a i igrače do usijanja.

Svakako, ostaje žal za propuštenim prilikama i bodovima a NK Imotski iduće kolo ide na noge Rudešu.

Foto: Branimir Boban / CROPIX