FOTO: U Posušju nestao Mateo Bošnjak, obitelj moli za pomoć

Nestao Mateo Bošnjak - Posušje
Nestao Mateo Bošnjak – Posušje

PRONAĐENO TIJELO MLADIĆA: U srijedu oko 22.30 sata u brdskom dijelu sjeverno od Posušja pronađeno je tijelo nestalog mladića M.B.

“Očevid je u tijeku. Spasilački tim HGSS Posušje predvođen Mario Bonicem nije nažalost mogao učiniti ništa da bi pomogao nesretnom mladiću”, stoji u službenoj obavijesti Saveza gorskih službi spašavanja u BiH.

RANIJA VIJEST: 

Jučer popodne u Posušju je nestao Mateo Bošnjak, 1995. godište iz mjesta Osoje. Zadnji put je viđen nešto prije 15 sati, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Informaciju o njegovom nestanku na Facebooku je objavila njegova sestra koja moli sve koji imaju bilo kakve informacije da joj se jave. Na fotografiji je Mate i njegov automobil.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”112″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”imagedate” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]