FOTO | VIDEO: Udruga mladih Imotski na koncertu za Noru prikupili 5000 kuna

Udruga mladih Imotski nosi Noru u srcu

{gallery}2013_02_09_umi_nora{/gallery}

Koncert koji je održan prije par dana u prostoru Dogane, u organizaciji Udruge mladih Imotski, polučio je izvrsne rezultate. Humanost i humanitarnost ujedinila je sve generacije u Imotskom u jedan prostor, jedan događaj, jedan koncert jednu „lipu večer“. Istina je da je cijela Hrvatska, kao i Imotska krajina, stala uz Noru, stala uz humanost, pokazala srce. No, istina je i da je Nora učinila puno za nas. Pokazala nam je da možemo biti ispravni, moralni, humani i tolerantni jedni prema drugima. Da možemo i moramo uvijek i u svim ostalim životnim situacijama biti jedno, zajedno, biti na ispravnoj strani. Zato Nora, uz velike želje da nam se vratiš živa, zdrava i vesela, želimo ti poručiti i jedno veliko HVALA što nas učiš.

Udruga mladih Imotski je tako prikupila 5000 kuna koje su uplatili na račun Udruge hrabro dijete za potrebe liječenja Nore Šitum. Na koncertu su nastupili Moć Tišine, Take six band, grupa Centrifuga, Ago Kujundžić, Matija Repušić, Rahela Ujević, Home band i na kraju, zvijezde večeri – imotski band Fraktura pupka.

Pohvala izvođačima, organizatorima ali i ljudima koji su se odazvali i došli u Doganu. Lijepo je bilo u Dogani vidjeti ljude koji su sadili i radili duhan i one koji biljku duhana nisu nikad vidjeli na njivi. Ljude koji imaju unuke i one koji su nečiji unuci. Bravo Imotski, bravo Udruga mladih Imotski, sretno Nora.

BB
 

KUM Proložac
“Humanitarna kasica za Noru’ koju je pokrenula udruga mladih KUM Proložac je završila nakon sedam dana za vrijeme kojih su građani Imotske krajine imali mogućnost u svojim dućanima ostaviti prilog za potrebe liječenja Nore Šitum. Nakon prebrojanih kasica iz udruge KUM su poručili kako su prikupili 10 000 kuna koje će donirati na račun udruge Hrabro dijete”, izvijestili su iz Udruge.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here