Imotski, 9. rujna 2021. – Imotski se danas službeno pridružio brojnim hrvatskim gradovima na čijim se ulicama mogu prepoznati žuti ruksaci na kojima je zelenom bojom ispisan logo španjolske tehnološke tvrtke Glovo. Svojim dolaskom u Imotski, ova aplikacija koja korisnike povezuje s restoranima, lancima supermarketa i maloprodajnim trgovinama, ostvarila je svoju prisutnost u čak 16 hrvatskih gradova.

Tako Gloveri sada dostavljaju sve što stane u poznati žuti ruksak ili prtljažnik automobila građanima Zagreba, Splita, Osijeka, Zadra, Rijeke, Slavonskog Broda, Siska, Pule, Karlovca, Varaždina, Velike Gorice, Dubrovnika, Šibenika, Samobora, Vinkovaca i Imotskog.

Povodom dolaska u Imotski, Glovo je već tradicionalno pripremio posebnu akciju za svoje nove korisnike. Ako skinete aplikaciju i unesete promotivni kod GLOVOVOLIIMOTSKI, Glovo će vas počastiti s 50 kn popusta (2 puta po 25 kn) za prve dvije narudžbe i besplatnom dostavom za sve narudžbe.

„Neovisno o tome radi li se o povezivanju unutar nove zajednice ili dodatnom poboljšanju rada u postojećoj, kvaliteta je naš primarni cilj. Uspješnom suradnjom s domaćim dobavljačima i ulaganjem u različite segmente poslovanja nastojimo našu platformu učiniti dostupnom na što većem području diljem Hrvatske. Stoga smo izuzetno zadovoljni što će naše usluge od sada biti dostupne građanima i građankama Imotskog“, poručio je Teo Širola, generalni direktor Glovo Hrvatska.

Glovo je jedna od prvih aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda i jedna od vodećih svjetskih platformi za dostavu. Osnovan u Barceloni  2015. godine, Glovo posluje u Jugozapadnoj Europi, Istočnoj Europi i Subsaharskoj Africi. Aplikacija povezuje korisnike s restoranima, lancima supermarketa i maloprodajnim trgovinama. Također, uključuje kategoriju „bilo što“ koja korisnicima omogućava da naruče što god žele u svom gradu.

Za više informacija o Glovu molim vas posjetite: http://about.glovo.com/en/

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here