Humanitarni božićni koncert u Drumu – uspio

drum koncertHumanitarni koncert „ Veselimo se Božiću“, u organizaciji Frame Podbablje, Savjeta općine mladih Podbablje i HKUD Kolajne iz Grubina, svečano je održan u petak navečer u crkvi svetog Ante u Drumu.

Koncert je ujedno kruna božićne humanitarne akcije „Radost darivanja“, za pomoć najpotrebnijima.

Pred prepunim crkvenim auditorijem, kojem baš i nije bilo toplo, koncert su otvorili dječji zbor „Iskrice“ uz glazbenu pomoć Marijana Župića – Vukasa, nekadašnjeg vokala poznate imotske rock grupe „Express“, pjesmom „ Zvona zvone, Božić je“.

Uslijedili su nastupi Anite – Marije Ćapin, Biokovskih slavuja, zatim gošći iz Trogira, klape „Mindula“, te prološke klape „Sv. Mihovil“ na čelu s Agom Kujundžićem i Darkom Karinom, koji je ujedno tokom koncerta imao i solo točku, maestralno otpjevavši jednu od najljepših božićnih pjesama „ Tiha noć“.

Kako šećer uvijek dolazi na kraju, pa tako i sada, vrhunac večeri začinili su svi izvođači koncerta, na čelu s Vukasom, otpjevavši „ Bijeli Božić“. Važno je također reći kako ovaj koncert humanitarnog karaktera uspješno djeluje već pet godina, a svoj mali jubilej na simboličan način ove godine, po prvi put slave izvan domaćeg terena u Grubinama, što je zaista na kraju ispao odličan potez organizatora.

Piše: Darko Lončar 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.