MI za IM: “Nezaustavljivo rastemo i na izbore izlazimo samostalno”

mizaim
MI za Im – Milenijska fotografija | Foto: Denis Kujundžić

Imotski mladi politički aktivisti napravili su zajedničku fotografiju. Uoči Uskrsa dio članstva nezavine liste MI za IM okupili su se podno Topane, napravili nekoliko fotografija i odaslali nedvosmisleno priopćenje za javnost. Puni odlučnosti, na svojoj facebook stranici objavili su proglas kojeg prenosimo u cijelosti ispod:

“PROGLAS: – MIzaIM NEZAUSTAVLJIVO RASTE, POSTAJE OPĆI POKRET I NA LOKALNE IZBORE 2017. IZLAZI SAMOSTALNO!!!

– Za vrijeme ovih uskršnjih blagdana prigodno se okupio dio članova MIzaIM-a, kako bi još jednom pokazali svoju zavjetnu predanost i odlučnost u čestitoj borbi za bolji naš Imotski.
– Ovim putem obavještavamo naše drage Imoćane i sve poštene žitelje Imotske krajine, da će na iduće lokalne izbore, za nekih godinu i nešto dana, u svibnju 2017., NEZAVISNA LISTA MLADIH – MIzaIM, ići samostalno, s vlastitom listom za Vijeće i svojim kandidatom za gradonačelnika!
– Također, putem političke neovisnosti nastavit će naši članovi, partneri i prijatelji iz NLM PROLOŽAC, a krenut će i NLM PODBABLJE.
– Nikad nas nije bilo više i nikad nismo bili odlučniji. Mladi su istinski željni promjena, krajnje nezadovoljni trenutnim stanjem zavičaja, stanjem koje je zapravo tragično i kronično.
– SVE ZA IMOTSKI, IMOTSKI NI ZA ŠTO!”

mizaim2