Ostalo je manje od mjesec dana do prvog Imota Bike & Wine đira, biciklijade koju organizira TZ Imota, Udruga vinara i vinogradara imotskog vinogorja ‘Cvit razgovora i ‘Bike IM Team’.

S obzirom na dužinu staze od 30 kilometara i profil rute koja ima oko 230 metara vertikalnog uspona na početku, preporučena dobna granica za maloljetnike je 14 godina, a svi sudionici biciklijade mlađi od 14 godina mogu sudjelovati na biciklijadi samo u pratnji roditelja ili staratelja. Za sve sudionike biciklijade mlađe od 16 godina obavezno je nošenje zaštitne kacige bez koje sudjelovanje neće biti dozvoljeno.

– Biciklijada se dijelom vozi po asfaltnim cestama koje neće u cijelosti biti zatvorene za promet, stoga vas molimo na povećani oprez, poštivanje prometnih propisa i ponašanje u koloni sukladno uputama organizatora. Za sve sudionike biciklijade na predviđenim mjestima zaustavljanja osigurani su voda za piće kao i degustacija proizvoda vinara i vinogradara imotskog vinogorja. Na cilju, po završetku biciklijade, osiguran je prigodan ručak za sve bicikliste – poručuju iz TZ Imota.

Biciklijada je se održava 2. lipnja s početkom u 10.30 sati. Kotizacija u iznosu od 40 kuna se plaća prilikom preuzimanja brojeva na dan biciklijade, a svi sudionici moraju popuniti online prijavu. Za prvih 100 prijavljenih sudionika osigurane su promotivne majice biciklijade pa je potrebno u prijavi navesti i broj.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here