Imota family day – ulični festival zabave i glazbe. Ne propustite

Imota family day - Imotski 2017Nakon dosta godina ponovo se organizira Imota family day. Ovaj festival sa sadržajima za cijelu obitelj pokrenuo je Radio Imotski a nakon nekoliko godina festival je nestao. Ove godine festival će organizirati TZ Imotski

U programu se nalaze zaista interesantni sadržaji za koje smatramo da će privući pažnju i oduševiti prisutne. 

Za glazbeni dio zaduženi su Sick swing orchestra i Small house brown, zabavni dio programa odradit će Suvremeni cirkus Kam Hram s predstavom “Montaža trupe” i naša Imoćanka Jelena Znaor sa svojim hoopovima. Uz to, organizirane su i kreativne radionice za djecu i odrasle.

Ovaj događaj bit će popraćen i gastro ponudama, mališane će razveseliti i klauni, a naravno, bit će nešto i za popiti.

Više o svim sadržajima Imota family day pročitajte ispod i pogledajte video najavu:

Small House Brown

Blues band iz Zagreba koji godinama gazi daske svirajući repertoare juga Amerike. U svojim interpretacijama najznačajnijih predstavnika i stvaralaca bluesa, Small House Brown odiše energijom koja publiku vodi na ulice New Orleansa, Memphisa, Chicaga, San Francisca, Austina, itd. Kroz svirku «Smolići» isprepliću note pjesama blues majstora kao što su: Elmore James, Robert Johnson, Muddy Watters, J. L. Hooker, Willie Dixon, Stivie Ray Vaughan, B. B. King, Fredie King, Albert Collins, Luther Allison, i drugih…

Hoopnotic Therapy by Jelena Znaor

Hoopnotic Therapy udruženje je svih zaljubljenika u pokret, cirkus i život u kojem nije bitno što drugi misle o tebi, nego što misliš sam o sebi.
Promičemo ljubav prema malim stvarima, odvažnost da iskoračiš iz sigurne zone i napraviš ono o čemu maštaš, ukloniš imaginarne zapreke i pokažeš sebi što sve možeš.
U našem krugu pronalazimo najvedrijeg i najpozitivnijeg sebe koji se ne prestaje igrati ni kad odraste.
Inspiriraju nas ljudi koji ne robuju društvenim normama i ne boje se pokazati do kud može sezati kreativan um ako mu se dopusti, čije tijelo ne poznaje granicu.
Slavimo svakodnevne, male pobjede i uživamo u mogućnosti da radimo ono što volimo.
https://www.hoopnotictherapy.com/

Sick swing orchestra zaljuljat će sve na Imota family day

Bend je nastao u Zagrebu krajem prošlog stoljeća (Halloween, 1999.) s idejom da svoju publiku uveseljava izvedbama swinga, dixieja, bluesa i tradicionalnih jazz standarda.
Na samom početku band djeluje kao kvartet te se naziva Sick Swing.
U takvom sastavu, često nastupaju po Hrvatskoj, Austriji te Italiji. Nakon niza koncerata & nastupa & sessiona & veselica uvukli su se publici pod kožu pa proširuju repertoar. Paralelno raste i broj članova grupe što uvjetuje promjenu imena.
I tako oni sredinom 2000. godine postaju The Sick Swing Orchestra.

Suvremeni cirkus Kam Hram

Kam-HRAM osnovan je 2002. kao kulturna udruga građana koja u svom radu povezuje umjetnost neverbalnog kazališta s kazalištem novog cirkusa. Djeluje na području EDUKACIJE mladih, PRODUKCIJE i PROMOCIJE alternativnog kazališnog izričaja. Tokom cijele godine organizira treninge i radionice za članove radi usvajanja novih znanja i vještina iz oblasti cirkuskih vještina, plesa, mime, glazbe i drugih scenskih umjetnosti. Interdisciplinarno istraživanje, inovacije, te vrednovanje originalnih i umjetničkih ekspresija novih talenta na području Splita samo su neke od karakteristika H R A M-a koji pripada izvaninstitucionalnoj splitskoj alternativnoj sceni.

 

Imota family day