Imota u Lisinskom u ponedjeljak. Miroslav Škoro, Vedran Mlikota i mnogi drugi…

Imota_-_vizualOrganizacijski odbor manifestacije Večer Imotske krajine – Imota u Lisinskom zaključio je kulturno – zabavni program koji će u ponedjeljak 14. studenog 2011. god. s početkom u 19.30 sati napuniti KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

U uvodnom dijelu predstavit će se bogata kulturna i povijesna baština Imotske krajine, prigodni govor u ime organizatora održati će dr. Žarko Domljan. U drugom zabavnom dijelu programa koncert će održati Miroslav Škoro uz potporu klape Kampanel, Anje Šovagović, Vida Baloga, Davora Dretara Drelea i Špire Guberine,

Hrvatska već treću godinu preko manifestacije Imota u Lisinskom u pozitivnom svjetlu upoznaje Imotski i Imotsku krajinu, no još uvijek nismo sve pokazali stoga vas pozivamo da u ponedjeljak, 14. studenog, dođete u Lisinski te na jednom mjestu i svim osjetilima doživite Imotski i Imotsku krajinu. Sve zavičajne udruge Imoćana u Zagrebu, kao suorganizatori ove manifestacije, pripremit će u foajeu dvorane domjenak s gastronomskim specijalitetima Dalmatinske zagore, tako da će svi prisutni nakon službenog programa imati priliku degustirati vrhunska imotska vina, domaći pršut i nadaleko poznatu Imotsku tortu.

Organizacijski odbor Večeri Imotske krajine “Imota u Lisinskom” će na samom događaju promovirati “Zakladu Imota” koja će početi sa radom početkom 2012 godine a prihod manifestacije će biti doniran Udruzi civilnih invalida Imotske krajine.

Ulaznice za Večer Imotske krajine „Imota u Lisinskom” mogu se kupiti na blagajni KD Vatroslav Lisinski po cijenama od 50, 80, 100, 120 i 150 kn, putem internet stranice www.ulaznice.com.hr te na prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

Uz nadu da ćete dolaskom u Lisinski i podržati ovaj humanitarni projekt,

srdačno Vas pozdravljamo.

Organizacijski odbor „Imota u Lisinskom”

7. Podbrežje br. 1, 10 000 Zagreb

Mob: 091 4842061

Fax: 016550700

www.imotaulisinskom.com

E-mail: im2009zg@gmail.com

IMOTA_U_LISINSKOM_-_program.docx

Imota_u_Lisinskom_2011.mp3

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.