Imota u Lisinskom: Vedran Mlikota i Miroslav Škoro odradili snimanje za plakate

skoro_lisinskiKonoba Didov san na Kajzerici bila je poprište neobičnog foto snimanja za brošure i plakate, gdje Miroslav Škoro i Vedran Mlikota kao galantari najavljuju humanitarnu akciju „Imota u Lisinskom“.

Na upit prisutnih ko će od njih dvojice biti Matan, oba su povikali: „Ja!“, ali Škoro je bio brži, iskoračio naprijed i povikao: „Ajde navali narode navali narode,evo đava me odnija, ako više mene ne stoji!“

– Organizacijski odbor Imote u Lisinskom pozvao nas je da ove godine sudjelujemo i evo snimamo zajedno s našim galantarima fotografije za plakate kojima ćemo najaviti ovu humanitarnu akciju. Rekli su mi da će biti puno izvođača, da će biti program zanimljiv, zabavan, je l tako Antiša?- poviče Miroslav Škoro i okrene se prema Vedranu Mlikoti.

– Tako je Matane, brajo moj! – odgovori Mlikota uz gromoglasni smijeh prisutnih.

Snimanje u Didovom snu je proteklo u veseloj atmosferi, punoj smijeha i šala, a sve zbog Imote u Lisinskom.

S prve Imote u Lisinskom, 2009. godine Imoćani su donirali 200.000,00 kuna za djecu s posebnim potrebama u Imotskom i Zagrebu, a prošle godine su donirali mobilni inkubator, ultrazvuk i sterilizator za imotsko rodilište, ukupne vrijednosti 300.000,00 kuna.

Nakon što su uspješno organizirali humanitarne večeri „Imota u Lisinskom“ 2009. i 2010. godine na kojima je nastupilo više od 500 izvođača i prisustvovalo više od 4000 posjetitelja, i ove godine će Imoćani humanitarno se okupiti u Lisinskom i pomoći svom rodnom kraju.

Tekst i foto: Mario Ćužić
www.mojzagreb.info
{gallery}2011_10_14_galantari_imota{/gallery}

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.