Poznati imotski aktivist Tony Rebić za svoj rođendan (broj godina poznat redakciji) dobio je “kolindar” za 2020. godinu.

Nedavnim performansom na predizbornom skupu Kolinde Grabar Kitarović pojavio se s transparentnom na kojem je ironično zaželio predsjednici dobrodošlicu natpisom “Dobro došli u opustošenu Provansu”. Tim činom izrazio je nezadovoljstvo predsjednicom i njenom strankom jer je aktualna predsjednica u proteklim godinama izjavila da će Imotska krajina biti hrvatska Provansa.

Vladajuće strukture ga “obožavaju”, znaju da redovito pohodi njihove skupove u Imotskom i zbog toga je u znak duboke zahvalnosti odlučio pokloniti prigodan “kolindar” koji će nas svakodnevno podsjećati kome trebamo zahvaliti za ekonomski i demografski uzlet Provanse.

Kolindar su izradili njegovi prijatelji iz MI za IM te ga razveselili ovim predizbornim humorom, ako se ovo uopće može tako nazvati.

Tony Rebić autor je daleko poznatog “zida plača” na kolodvoru gdje upisuje imena onih koji su otišli. Također, u više navrata radio je i druge performanse ukazujući vladajućima što misli o njihovom radu.

Ako do sada niste čuli za njega, “proguglajte” ili pitajte bivšeg ministra Lovru Kuščevića, on se jako dobro sjeća posjeta Imotskom i susreta s glavnim akterom ovog članka.

Ograničeni broj “kolindara” je na raspolaganju i Tony je voljan pokloniti najbržim i najsretnijim koji mu se jave na njegov Facebook profil.

Sretno

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here