Imotski gradonačelnik Ante Đuzel odgovorio mladima iz MI za IM

mi za_imotski_demanti_copyNa dopis kojeg su mladi Imotskoga iz nezavisne liste MI za IM uputili gradonačelniku Grada Imotskoga, Ante Đuzel uputio je odgovor. 

{gallery}2013_10_11_mizaim_dopis_odgovor2{/gallery}

Što je to Ante Đuzel odgovorio, pročitajte u priloženoj fotogaleriji gdje možete vidjeti i raniji dopis kojeg smo objavili i na našem portalu (poveznica:Nezavisna lista mladih Imotski MI za IM reagirali na netransparentost gradske uprave).

Kako mladi i novi politički aktivisti iz Imotskog navode na svojoj službenoj Facebook stranici, gradonačelnik je propustio dati neke odgovore na postavljena pitanja, a jedno od jednostavnijih je tko je ovlašteni gradski službenik za informiranje, koji po zakonu mora postojati i mora biti istaknut na službenim stranicama grada. 

Obzirom da Đuzel nije u potpunosti odgovorio na upite, MI za IM će sukladno zakonu tražiti dopunu odgovora novim upitom. 

Kako ističu, glavni cilj i obećanje je transparentnost rada Gradske uprave, stoga ne sumnjamo da će i dopunski upit javno objaviti.

U jučerašnjem dnevniku TV Dalmacije, MI za IM su na ovu temu imali prilog od skoro 3 minute, pa pogledajte što je njihov vijećnik Martin Lončar kazao.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here