Imotski HDZ predstavio kandidate, predsjednik mladeži najavio nastavak politike Ante Đuzela

Mladež HDZ Imotski
Mladež HDZ-a Imotski | Foto: Facebook stranica Mladeži

Kako smo ranije najavili, Mladež HDZ-a Imotski organizirala je skup u dvorani Pučkog otvorenog učiliša Imotski. Okupljenima su se obratili još uvijek aktualni gradonačelnik Ante Đuzel, kandidat za načelnika Ivan Budalić, predsjednik Mladeži HDZ-a Stipe Mandić, zamjenik župana Splitsko – dalmatinske županije Ante Šošić te kandidat za dogradonačelnika Milan Zdilar.

Stipe Mandić naglasio je kako će “nastaviti voditi grad u smjeru u kojem ga je dosad vodio gradonačelnik Ante Đuzel. Ne možemo očekivati nešto naglo, treba ići korak po korak“ – javlja portal Dalmacija news.

Ante Đuzel je izrazio zadovoljstvo okupljanjem tolikog broja mladih i kazao kako je mladež snaga ovog grada. Pohvalio se i projektima iz EU fondova u iznosu od 213 milijuna kuna za izgradnju kanalizacijske mreže te naglasio kako Grad Imotski nije dužan niti jednu kunu. Pohvalio se i digitalizacijom kino dvorane koju je grad također realizirao iz sredstava fondova. 

Za Ivana Budalića ima samo riječi hvale i naglasio je kako njegova odluka nije došla preko noći. Četiri godine je odbijao kandidaturu ali se na kraju ipak odlučio preuzeti odgovornost na svoja leđa. Mladi moraju davati inicijativu u gradu. Međutim, te inicijative ne vrijede ništa u razgovorima po kafićima, te inicijative moraju biti stvarne i konkretne. Imotski može više, ali Imotski treba jedinstvo – istaknuo je Đuzel, a prenosi Dalmacija news.

Kandidat za gradonačelnika Imotskog iz redova HDZ-a Ivan Budalić:

– Ova kandidatura nije puki politički čin. Ovo je, prije svega, čin ljubavi prema našem gradu, gradu kojeg toliko volimo. Ne mogu ne primijetiti kako je Imotski zahvatila jedna letargija i kritika svega. Zbog toga moramo uključiti zajedno sve potencijale i učinimo ovaj grad primjeren za život svim građanima. Postoji puno toga gdje možemo svi zajedno puno toga napraviti. Bit ću dostupan svima za sve ideje i prijedloge jer sve što radimo je nešto novo – istaknuo je Budalić.

 

Hvala svim članovima Mladeži i svim našim prijateljima na veličanstvenom skupu!
#Imotskijeprvi

Posted by Mladež HDZ-a Imotski on 5. ožujka 2017