Imotski: humanitarna akcija za obitelj Božić

Imoćani su se pridružili humanitarnoj akciji za obitelj Božić. Već u srijedu na igralištu SRC Marijan Šuto Mrma u Zmijavcima odigrati će se nogometna utakmica između momčadi Split stars i novinara radio postaje Imotski, za koju će nastupiti i mnogi poznati nogometaši s područja Imotske krajine.

Očekuje se da će za Imoćane nastupiti i ministar prosvjete i športa Dragan Primorac i Oko sokolovo Goran Marić. Za Splićane su Goran Karan, Giuliano, Robert Pauletić , Dino Rađa, Tuti – fruti i mnogi drugi. Cijeli prihod s ove utakmice ide obitelji Božić.

– Mi smo se pripremili za dobru organizaciju cijelog spektakla u Zmijavcima. Nadam se i odazivu velikog broja sponzora, ali i brojnim gledateljima, koji će sa svojih 20 kuna biti u sustavu velike obitelji koja će pomoći malim Božićima. Također najavljene su i pjevačke zvijezde koje će u poluvremenu zabavljati gledatelje. Sve u svemu biti će to pravi humanitarni praznik ne samo za Zmijavce,v eć i za Imotsku krajinu, istaknuo je glavni organizator cijelog spektakla Svetimir Mrkonjić, direktor radio postaje Imotski.

BRACO ĆOSIĆ/EPEHA
Izvor: Slobodna Dalmacija

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here