mostMOST nezavisnih lista i Božo Petrov nisu nikakva nepoznanica u Hrvatskoj. Dapače, slove kao treća politička opcija s izglednim šansama za igranje jedne od ključnih uloga u formiranju vlasti nakon skorašnjih parlamentarnih izbora.

Na lokalnoj razini pokazali su da se može napraviti pomak na bolje s moralnim i poštenim ljudima i odvažnom politikom. Tako su preuzeli vlast u Metkoviću, Omišu, u Vrgorcu igraju značajniju ulogu i pod svoje “skute” traže slične nezavisne ljude i liste. Tako su u Imotskom prepoznali nezavisnu listu mladih MI za IM koji u gradskom vijeću imaju jednog vijećnika.

Na MOST-ovoj listi za desetu izbornu jedinicu nalaze se Mate Rebić i Marija Lozo. Što oni kažu o MI za IM i MOST-U, poslušajte u radio emisiji koja je emitirana danas na Radio postaji Imotski.

Ovim putem su pozvali sve građane da im se pridruže na skupu MOST-a koji će se održati sutra (četvrtak) 29.11. na trgu. Ukoliko bude ružno vrijeme, druženje s MOST-ovcima će biti u Pučkom otvorenom učilištu. Skup je najavljen u 12:45.

https://soundcloud.com/mizaimotski/mi-za-im-most-radio-postaja-imotski-gosti-mate-rebic-i-marija-lozo

https://soundcloud.com/mizaimotski/most-tribina

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here