1_djuzel_imotski18-231011Policija od petka istražuje imotskog gradonačelnika Antu Đuzela zbog prijetnji koje je uputio Kaštelaninu od kojeg je nedavno kupio zemljište na Drveniku Velikom. Potpisao je ugovor i platio, no nakon dva tjedna se predomislio i poželio da raskinu ugovor. Tražio je oštećenog da mu vrati novac, no on nije htio pristati na njegove zahtjeve pa se gradonačelnik razbjesnio. Dok su razgovarali na telefon je izgubio kontrolu i uputio mu ozbiljne prijetnje smrću. Kaštelanin ga je nakon svađe prijavio policiji.

– Trgovao je s mojim ocem. Dva mjeseca je kupovao zemlju, dovodio odvjetnike i predomišljao se. Nakon 15 dana se predomislio, nazvao me i kazao da je prevaren jer on tu ne može graditi ono što je htio. To nema nikakve veze s nama, znao je što kupuje, a mi nismo krvi što su u Gradu Trogiru kriminalci pa svaki mjesec mijenjaju prostorni plan. Drvenik je proglašen zelenom zonom, a riječ o atraktivnom zemljištu uz obalu – ispričao nam je Kaštelanin koji je prijavio Đuzela.

– Zaprijetio mi je da ćemo mi njega tražiti oprost, a krenuo mi je i na obitelj. Mislio sam da je bolje da ga prijavim nego da se negdje sretnemo – dodaje.

Imotski gradonačelnik Ante Đuzel na spomen prijetnji i zemljišta pada s Marsa.

– Nemam pojma o čemu pričate – bilo je sve što je Đuzel kazao.

Sanja Nazlić, iz splitske policije, potvrdila je da su u petak zaprimili prijavu zbog prijetnji, ali ništa više od toga nije mogla reći jer je istraga još u tijeku.

INES BRAJEVIĆ / Dalmacija news
Foto: Branimir Boban / CROPIX


Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here