Imotski škafet.in – zanimljive rukotvorine osvojile simpatije cijele Hrvatske

Škafetin Imotski

Već neko vrijeme na hrvatskom internet prostoru djeluje jedna zanimljiva stranica gdje se mogu pronaći razne rukotvorine i unikatni predmeti za uređenje doma ili prigodni pokloni. No ipak, uz istinski zanimljive predmete koje imaju u ponudi, najzanimljivija priča iza ovog poduhvata je da se isti krije u Imotskom. Druga zanimljivost je da se veći dio njihovog asortimana ručno izrađuje u maloj manufakturi u centru Imotskog.
Njihova facebook stranica broji preko 36 tisuća „lajkova“ što ukazuje kako su na ovoj mreži popularniji od Zorana Milanovića i Tomislava Karamarka skupa.

Za potrebe svojih kupaca u ovoj maloj manufakturi se ručno izrađuje nakit, dekorativni predmeti za kućanstvo, suveniri i ostale rukotvorine prema željama kupaca. Tako svaki predmet koji iziđe iz Škafet.ina predstavlja jedinstveni doživljaj za svakoga. U škafet.inu ćete zato pronaći idealne darove za vaše najmilije, prijatelje ili poslovne partnere. Uz darovni program škafet.in vam nudi i niz predmeta za uređenje vašeg prostora.

Ponukani evidentnim manjkom ponude izvornih imotskih suvenira Škafet.in je pokrenuo izradu serije ručno rađenih, unikatnih suvenira s motivima našeg kraja koji će biti dostupni na nekoliko prodajnih mjesta u Imotskom.

Tako su u suradnji s imotskim fotografima ponudili jedinstvene imotske krajolike oslikane na kamenim pločama i sveprisutnim magnetićima. Uz to su su potrudili i napravili seriju jedinstvenih privjesaka, broševa, medaljona i prstenja s motivima prepoznatljive imotske torte, rafiola i domaćeg kruha ispod sača.

Škafet.in također surađuje s niz kreativaca čije proizvode predstavljaju preko svog web shopa a uskoro i u maloprodajnom prostoru na glavnom imotskom trgu.

Zanimljive stvarčice iz Škafet.ina možete pronaći na:

Škafet.in – Home decor & gift shop, Štealište Stjepana Radića 2, Imotski
www.skafet.in
www.facebook.com/skafetin

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here