Imotski veterinar Josip Ćorić kandidat za načelnika općine ProložacKako se približavaju lokalni izbori, sve više mladih se ukazuje na političkoj sceni. To je jasan pokazatelj kako je trend nezavisnih lista uzeo maha. U prilog tome idu i već dugo vremena loši rezultati svih stranaka koje se ne zovu HDZ/SDP. 

Već je poznato kako u Podbablju imamo dvije nezavisne liste, u Imotskom također. Ovih dana pojavila se nova nezavisna lista koja će iznjedriti i kandidata za načelnika u Općini Proložac. 

Facebook stranica nezavisne liste mladih pojavila se jučer i na njoj objava o kandidaturi za načelnika. Radi se o mladom veterinaru Josipu Ćoriću iz Prološca. Svoju kandidaturu najavio je na facebooku a mi neslužbeno doznajemo kako je bio na sastanku s MOST-ovcima pa se pretpostavlja suradnja na županijskoj razini. Više o tome saznati ćemo ovih dana. Karte se polako otvaraju. 

Kandidaturu koju je Josip Ćorić objavio prenosimo u cijelosti

Dragi prijatelji!
Zovem se Josip Ćorić, rođen 29. lipnja 1985. godine u Imotskom.
Po zanimanju sam doktor veterinarske medicine, zaposlen u Veterinarskoj ambulanti IMOTA od 2010. godine.
Oženjen sam i otac jednog djeteta.
Nezavisni vijećnik općine Proložac sam od 2013. godine.
Kao vijećnik općine Proložac zalagao sam se za sve Proložane, ne samo podobne. Dosadašnja netransparentnost i maćehinski odnos vlasti prema Prološcu, kao i velika podrška rodbine, prijatelja i žitelja Prološca me potaknulo da se kandidiram za načelnika Općine. Ovim putem objavljujem svoju kandidaturu i krećem u kampanju skupa s listom koju ću predstaviti uskoro.