Tony Rebić, Imoćanin je koji je već odavno poznat po imotskom “zidu plača” u kojem je ispisao sve one koji su napustili Imotsku krajinu. Nedavno je za vrijeme posjeta predsjedničke kandidatkinje, Kolinde Grabar Kitarović nosio transparent s porukom “Dobro došli u opustošenu Provansu” i ukrao show.

Ovoga puta na svom Facebook profilu, poručio je kako su mu ponudili da napusti vlastiti grad na tri sata ili će završiti za to vrijeme u zatvoru sve kako ponovno ne bi napravio neki novi “performans”.

Objavu prenosimo u cjelosti:

Eto do čega je došlo da čovik u svom gradu,ne smije prošetati sa “PRAZNIM”listom papira ispod ruke….aloooo praznim…listom…papira…ispod ruke…a da se ne strka dektiva čitave države i ponude ti opciju ili napustit vlastiti grad na tri sata ili u pržun tri sata!
Došao sam biti pristojan ali zbog nekih predrasuda pojedinaca više nije ni to dozvoljeno u vlastitom gradu.U gradu koji više nije grad,koji više nije naš! Danas meni,sutra nekom drugom…..u skoroj budućnosti.???…Promislite sami!
🤔🤔
Grad smo izgubili jer smo kukavice!

2 KOMENTARI

  1. Moj susjed u Makarskoj, u “vrijeme mraka” kad god bi dolazio neki visoki Jugo dužnosnik u grad, morao se je javiti u stanicu gdje bi i prespavao. Svaka sličnost je slučajna.

  2. zalosno da je samo jedan Tony a sta ce jadno pravosudje i policija je prezauzeta poslom vec godinama jednog bolesnog kriminalca I lopova Prolozcu G. Mandica. Policija izlazi vise na teren zbog njega nego po cijeloj Imotskoj kjrajini- a jadno pravosudje vec 3 godine nikako do rijesenja sta bi I kako jer je taj isti kriminalac I lopov srusio betonske stepenice ulaz u kucu tj nevijesti-udovici-dok je ona bila par sati u gradu I da nitko od zakona,uprave,policije nije dosao u pomoc da bi rijesili ulaz u kucu? hvala jednom susijedu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here