U Imotskom su danas boravili članovi stranke Neovisni za Hrvatsku Bruna Esih, general Željko Glasnović i član predsjedništva stranke Ivan Mikić. Povod njihovog dolaska u Imotske imenovanje Ivice Kukavice koordinatorom za Imotski i Imotsku krajinu.

Esih i Glasnović proveli su ugodno jutro u Imotskom s građanima i simpatizerima, odradili gostovanje na lokalnoj Radio postaji Imotski te su se nastavili družiti s članovima nezavisne liste Ivice Kukavice na privatnom ručku.

Neovisni su prepoznali Ivicu Kukavicu kao nekog tko će vjerno zastupati njihove temeljne ciljeve. Zaštita nacionalnih interesa, obitelj, stvaranje nove političke platforme koja neće pristajati na loše koalicije štetne za narod itd.

Najavili su skoro osnivanje ogranaka stranke i na području Imotske krajine.

“Čast nam je što smo danas imali priliku ugostiti predstavnike stranke Neovisni za Hrvatsku. Svojom su nas nazočnošću počastili predsjednica stranke Bruna Esih i članovi predsjedništva stranke Ivo Mikić i general Željko Glasnović.

Koordinatorom stranke Neovisni za Hrvatsku za područje Imotskoga i Imotske krajine su imenovali nositelja naše liste Ivicu Kukavicu.

Republika Hrvatska je u stanju beznađa do kojega su doveli destruktivni procesi i anacionalni interesi. Ne smijemo samo stajati prekriženih ruku misleći da smo nemoćni i da ne možemo ništa promijeniti. Moramo snaći snage i volje i odabrati ispravne ljude i političare. To su za nas Neovisni za Hrvatsku.

Smatramo da većina stanovnika Imotskoga i Imotske krajine razmišlja na način kako razmišljaju predstavnici Neovisnih za Hrvatsku te da će se našim zajedničkim djelovanjem stvoriti potrebna sinergija.

Osjećamo dužnost prema svojim glasačima da nešto konačno promijenimo na bolje jer nema smisla da opetovano sa začelja promatramo sva događanja. Želimo biti dio ovog vlaka koji ima i perspektivu i budućnost u ovim krajevima.

Neovisni za Hrvatsku su relativno mlada stranka koja je nastala na istinskim nacionalnim temeljima. Stvorili su priču na nacionalnoj političkoj sceni, a samo ona nacionalna priča sa dobrom lokalnom poveznicom ima snagu.

Za stvaranje jake političke platforme osim čvrstih nacionalnih temelja su potrebni težak rad, strpljenje i pomno izabrani ljudi.

Vjerujemo da je ovo početak jedne dobre suradnje.

Krenimo svi skupa u novi politički rat za bolju Hrvatsku i Imotski onakav kakvim zaslužuje biti” – napisali su na facebook stranici Ivice Kukavice.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here