Ivica Kukavica - KukijevciDragi prijatelji, Imoćanke i Imoćani, moji dragi birači, hvala što ste dali sve od sebe, ali većina, iako ne baš uvjerljiva, je odlučila da ipak ne želi promjene i to treba poštovati. Svi vi koji ste htjeli promjene, siguran sam, niste zadovoljni stanjem u gradu, a nije vas malo.

Čestitam kolegi Ivanu Budaliću, iako znam da ga ne čeka med i mlijeko, niti ima zašto slaviti, jer mu gotovo 50% građana nije zadovoljno. Iskreno se nadam da će kolega Budalić iznaći načine da u Imotskom stvari krenu na bolje i u tome ga nećemo spriječavati. Dapače, imati će podršku za sve projekte i odluke koje budu od interesa za grad Imotski.S druge strane, neka bude siguran da ćemo mu puhati za vrat i da ćemo biti žestoka oporba za sve loše i štetne odluke. Nadam se da je HDZ shvatio lekciju i da će napraviti ono što je obećao, a mi ćemo ga svaki dan podsjećati na to.

Sve sjednice će biti javne, htio to HDZ ili ne. Za četiri godine, ako Bog da zdravlja, podvući ćemo crtu i zbrojiti obećano i ispunjeno, tada će se vidjeti jeste li odlučili ispravno ili ne. Ne znam jesu li odlučili samo Imoćani ili na kraju netko drugi, niti bi htio o tome špekulirati, iako smo na biralištima sretali susjede. To je stari problem s kojim ćemo se morati nositi i dalje. Očito da omjer nezadovoljnih treba biti 70 : 30 da bi u Imotskom došlo do promjene.

Nadam se da do toga neće doći i da će se Ivan Budalić sa suradnicima uhvatiti posla i preokrenuti stvari u korist vas, a ne politike. Ukoliko se to ne dogodi, opet možete računati na mene ili nekoga sličnog meni, tko će uložiti zadnji novac u kampanju, samo da vama bude bolje.

Sve vas volim i pozdravljam, a sada se idem odmoriti od ove zaista naporne kampanje i razmisliti o svemu.