Jelena Rozga i klapa Kampanel oduševili na 14. Ričičkoj noći u Heusenstammu kod Frankfurta

foto:fenix.de
foto:fenix.de

Do ranih jutarnjih sati popularna splitska pjevačica Jelena Rozga zajedno sa klapom Kampanel i DJ Mateo zabavljali su posjetitelje u dupkom punoj dvorani u Heusenstammu kod Frankfurta na ovogodišnjoj Ričičkoj noći. Bila je to četrnaesta po redu zavičajna zabava Hrvata iz tog malog mjesta u Imotskoj krajini i njihovih prijatelja, a koju organizira udruga Ričičana sv. Ivan iz Frankfurta na čelu s Jakovom Budimirom. Uspješan nastup na Ričičkoj večeri zabilježili su i članovi Folklornog sastava HKZ Main-Taunus/Hochtaunus, koji su oduševili svojim izvedbama kola i plesova, među kojima i kola Linđo.

Među brojnim uzvanicima bio je zastupnik u njemačkom Parlamentu Josip Juratović, generalni konzul Generalnog konzulata RH u Frankfurtu Vladimir Duvnjak, vicekonzul Generalnog konzulata iz Stuttgarta Ivan Sablić, član Središnjice HDZ i predsjednik ogranka HDZ-a Frankfurt Franjo Akmadža, glavni tajnik CDU-a Hessen Manfred Penz, direktor predstavništva Hrvatske turističke zajednice (HTZ) za Njemačku u Frankfurtu Romeo Draghicchio, dugogodišnji Ričički župnik don Mladen Ivešić zajedo sa kolegama svećenicima iz hrvatskih katoličkih župa iz Rajnsko-majnske regije te brojni drugi uzvanici i gosti. Ove godine po prvi put na Ričičku večer stigao je i najpoznatiji bračni posrednik iz Imotskog Nedjeljko Babić Gangster te urednik i voditelj TV emisije “Bujica” Velimir Bujanec.

Publiku je oduševila i modna revija “Materina priča” Mine Petre iz Zagreba, čije modne kreacije su nosile djevojke iz publike, što je još jedna posebnost ove večeri.

izvor:fenix.de

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.