Udruga K.U.M. Proložac predstavila je svoje kandidate za Savjet mladih Grada Imotskog.

Nakon javnog poziva za isticanje kandidatura, aktivna prološka udruga svojim angažmanom prisutna u cijeloj Imotskoj krajini i samom gradu Imotskom, donijela je odluku kako će za Savjet mladih predložiti kandidatkinju Mislavu Jonjić i njezinu zamjenicu Anamariju Mustapić.

rpt

Mislava Jonjić magistra je prava, vježbenica u jednom odvjetničkom uredu u Imotskom. Dobitnica dekanove nagrade za najbolji znanstveni rad i nagrade grada Imotskog za izvrsnost studenata. Prije odlaska na studij, završila osnovnu glazbenu školu Fra Ivan Glibotić, aktivno sudjelovala u društvenim i kulturnim događajima u gradu te je bila i članicom Frame.

Koordinatorica građanske inicijative „Spasimo Badnjavice“, završila Opću planinarsku školu. Trenutno posvećena polaganju pravosudnog ispita i usavršavanju ruskog jezika.

rpt

Anamarija Mustapić, studentica Socijalnog rada, usmjerena na karijerni razvoj u području psihoterapije i ljudskih potencijala. Vrijedna članica zajednice kroz volonterski rad brojnih udruga. Educira se te osnažuje vlastite potencijale na područjima zdravih stilova života, fitnessa i zdrave prehrane. Također, u svojim radom i angažmanom povezuje različite čimbenike usmjerene na emocionalnu, psihološku i duhovnu razinu. Bila je članica imotske Frame te je u Zagrebu nekoliko godina trenirala triatlon. Kao licencirana sportašica na natjecanjima postizala zavidne rezultate osvajajući prvenstva i medalje.

Iz udruge K.U.M Proložac kažu kako vjeruju da će kvalitete i reference Mislave Jonjić i Anamarije Mustapić biti prepoznate od strane vijećnika gradskog vijeća te da će se u Savjetu mladih, tijelu koje itekako aktivno može sudjelovati u životu grada naći i ove dvije djevojke, neopterećene stranačkim podjelama, a motivirane isključivo brigom i željom za bolji Imotski.

Sjednica gradskog vijeća na kojoj će se donijeti odluka, na rasporedu je u ponedjeljak 15. ožujka 2021.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here