Karabeg ne zna što se događa, Žužul nije kriv

Anel Karabeg - NK ImotskiIako je u pripremom razdoblju trener Imotskog, Anel Karabeg, najavljivao da formu svojih igrača tempira za prvenstvo, te da mu rezultati pripremnih utakmica nisu važni, to se, poslije četiri odigrana kola, nije ostvarilo. Zbog čega je to tako, ni sam ne može objasniti.
– Ne znam što više govoriti igračima i kako ih usmjeravati. Ne igramo baš loše, ali što to vrijedi kada nemamo niti boda.
Ne može Karabeg objasniti niti zašto se utakmice gube u posljednjim minutama, pa čak i sekundama.
– Stvarno stvaramo dosta prigoda, ali nikako da ih realiziramo. Nama ih treba pet-šest za gol, a drugi zabijaju iz polu-prigoda.
Mnogi u šali govore, kako bi Imoćani već zasjeli na vrh tablice, da se utakmice igraju desetak minuta kraće. Je li to pomanjkanje snage ili pad koncentracije?
– Da smo dobili prvu utakmicu, koju smo izgubili u sučevoj nadoknadi, siguran sam da bi nas i gol krenuo. Ovako, ostaje žal za propuštenim. Igrači sigurno imaju snage, ali im treba vremena da se uigraju jer ne zaboravite, ova momčad oformljena je početkom priprema. Krenut će i nama, to je sigurno, iako nam raspored u ovom trenutku ne ide baš na ruku – završio je Anel Karabeg.
U Gospin dolac sutra dolazi uvijek neugodni Hrvatski dragovoljac, zatim Imoćani idu u Zagreb Lokomotivi, pa onda slijedi županijski derbi s Trogirom. Teško, nema što. Stoga, ukoliko momci Anela Karabega žele priključak prema sredini tablice, pod hitno će Obilinović i društvo morati zabijati golove. Pa, ipak, unatoč vrlo lošem startu, uprava kluba je dala podršku stručnom stožeru i stala uz trenera. O igračima će ovisiti dokle će to tako biti. Jer, vrijeme neumirno teče, a lopti je sve više u Tomićevoj mreži. Hoće li to prestati sutra, tek treba vidjeti.

Petar Žužul nije kriv
Disciplinski sudac II HNL Vladimir Iveta, donio je odluku u postupku koji se vodi protiv Petra Žužula, službenog predstavnika NK Imotski, na utakmici odigranoj 23. kolovoza, između Imotskog i Pomorca, po kojoj se disciplinska prijava odbija, kao neosnovana, te se obustavlja disciplinski postupak protiv Petra Žužula. 
Podsjetimo, arbitari susreta su prijavili predstavnika NK Imotski zbog navodnog vrijeđanja sudaca, što je HNS odbacio zbog gore navedenih razloga. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here