Kazališna predstava „Dame biraju“ koja već pet godine puni dvorane širom regije stiže u Imotski

Nakon gotovo 300 odigranih predstava u 5 godine postojanja i više od 150 tisuća oduševljenih gledatelj(ic)a diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije, predstava „Dame biraju“ održat će se u Gradskom kinu u Imotskom u subotu, 15. veljače, s početkom u 20 sati.

Predstava na koju se gledaljice  i gledatelji vraćaju po nekoliko puta, na kojoj se nerijetko dogodi i prava stadionska atmosfera postala je sinonim za urnebesnu komediju. Zašto je to tako, konačno će moći odgonetnuti i Imoćanke i Imoćani, barem oni koji nisu do sada već pohitali u Split gdje je predstava izvedena 30ak puta

Komedija prati sudbinu petorice mladića koje zatičemo u dokolici, besparici i letargiji. No kada jedan od njih predloži da bi prijeko potrebne novce mogli zaraditi kao striperi u noćnom klubu, počinje njihova priča puna uspona i padova. Pripremajući se za nastup suočavaju se sa svojim strahovima, društvenim normama, ali i željom za uspijehom.

Predstava obiluje plesnim točkama, osobenim karakterima protagonista, a sve to začinjeno je kvalitetnim bosanskohercegovačkim humorom, koji nije sam sebi svrha, nego pogađa u srž društva i okolnosti u kojima živimo.

Ulaznice mozete kupiti na Petrol pumpama Prolozac i Grubine, te online na stranici eventim
https://www.eventim.hr/en/tickets/dame-biraju-imotski-pucko-otvoreno-uciliste-1181252/performance.html

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here