Napad bika na vlasnika dogodio se u susjednoj BiH tijekom utorka. Kako doznajemo od naših čitatelja koji su upućeni u cijeli događaj, u susjednoj BiH teško je stradao muškarac iz Prugova.

Divljanje njegovog bika zamalo ga je stajalo glave. Čitatelj nam kaže da radi o izrazito razvijenom biku natprosječne kilaže koji je ulijevao strah i trepet gdje god da se pojavio.

Vlasnik ga je odveo u susjednu nam državu, no nažalost, iz još nepoznatih razloga, bik je nasrnuo na svog vlasnika. Navodno je imao i prigodno zašiljene rogove pa je svom vlasniku probo noge, bubreg, a navodno su mu oštećena i pluća.

Muškarac je hitno prebačen u mostarsku bolnicu gdje mu je odstranjen bubreg, a sada se oporavlja na intenzivnom odjelu. Cijela njegova obitelj je u potpunom šoku. Nepredviđena događanja na bikijadama i sličnim manifestacijama nisu rijetkost. Primjerice, ove godine na bikijadi u Radošiću bik Medo je prošao ogradu, a pred njim je bježala žena s kolicima.

Nije bilo ozlijeđenih, ali to se može pripisati sreći. Ozlijeđenom muškarcu iz Prugova želimo što brži oporavak, a ovaj slučaj je prilika da se organizatori bikijada upitaju je li zabava ovog tip vrijedna rizika koje nosi sa sobom.

Pročitajte više na Dalmacija Danas: www.dalmacijadanas.hr/kobni-rogovi-bik-nasrnuo-na-svog-vlasnika-odstranjen-mu-bubreg-probodene-noge-i-ostecena-pluca © dalmacijadanas.hr

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here