Provokacija na provokaciju. Paljenje na maškarama, bucmasti gradonačelnik koji je poželio biti drugarica Jovanka, za svaku osudu šaranje Zekanovićeve kuće, i sijanje mržnje na sve strane. Mi smo jednostavno otišli sa zdravim razumom. Što sijete djeca će nam žeti. Bravo!

U svom tom ludilu dogodio nam se i koliko toliko normalan ministar zdravstva. Za razliku od drugih koji misle da će nas pobiti coronavirus, ovaj je miran i ne širi paniku, već racionalno pokušava sagledati stvari.

Za to vrijeme provokatori s jedne i druge strane nastavljaju širiti svoju viziju istine, “istine” koja će nas na kraju sve pokopati, jer ta istina je prepuna ideološke mržnje i vlastite ideološke “pravice.” Svak nameće samo svoje, pa i vlastitoj djeci. I za kraj nekoliko poruka političarima.

Pokušajte djecu odgajati kako treba

Ovima s lijeva, kako bi bilo dobro da su stali pred kuću gdin. Zekanovića i tamo održali presicu te osudili vandalski čin, bez obzira na to što je gore navedeni gospodin zapravo jedan od onih koji šire mržnju. Onima s desna, da su oni umjesto g. Bauka trebali održati press konferenciju u Imotskom i djelom pokazali da žive vjeru koju prakticiraju, jer Bog ne dozvoljava da pred djecom “pališ” djecu, pa iako i od kartona.

Za kraj, vratite se svi svojim obiteljima i barem pokušajte djecu odgajati kako treba. Da ne kradu, ne lažu, ne vrijeđaju, ne omalovažavaju i ne puštaju po internetu slike djece koja maltretiraju drugu djecu. Sve ste to vi posijali, lijevi i desni ideolozi, a vi ste građani moji to potvrdili vašim odabirom na izborima, birajući one koji samo svoje ideologije brane, a one nisu zdravorazumske. Sramite se!

Hamed Bangoura

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here