Američki komičar tvrdi da je predstavivši se kao senator uspio razgovarati s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom dok se on nalazio u predsjedničkom zrakoplovu Air Force One te da su razgovarali o raznim političkim pitanjima uključujući migraciju i Vrhovni sud.

John Melendez je objavio audio snimku navodnog telefonskog razgovora na svojem podcastu “Stuttering John”, u kojem naziva Bijelu kuću predstavljajući se kao senator Robert Menendez.

Nakon više razgovora s vjerojatno Trumpovim pomoćnicima, na kraju se javio netko tko zvuči kao Trump, koji kaže da se vraća sa skupa u Sjevernoj Dakoti. Skup se održao u srijedu.

Bijela kuća nije to u petak željela komentirati, no američki mediji prenose da dužnosnici Bijele kuće nastoje otkriti kako s taj poziv mogao dogoditi.

Razgovor traje nekoliko minuta i počinje ga osoba koja zvuči kao Trump čestitajući navodnom senatoru Menendezu, koji je nedavno oslobođen optužbi za korupciju.

“Prošli ste kroz jako, jako tešku situaciju i mislim jako nepravednu. Ali čestitam“, kaže glas.

Potom su razgovarali o imigraciji i zamjeni za suca Vrhovnog suda Anthonyja Kennedyja, koji je ovaj tjedan objavio da odlazi u mirovinu.

Glas koji zvuči poput Trumpa otkriva jako malo, ali kaže da će novi sudac biti izabran za 12 do 14 dana.

“Imamo neke odlične kandidate”, kaže.

Dio s Trumpom počinje na 01:07:00.


IZVOR kliknite ovdje

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here