Konačno saznali cijenu Stipe Petrine i potpore SDP-u?

petrinaNa facebook stranici pod imenom “SDPova vlada – mito i korupcija” objavljen je zanimljiv tekst potkrijepljen dokumentima iz kojih je vidljivo kako je tehnička vlada Zorana Milanovića odobrila Primoštenu zaduženje kod banaka u iznosu od 10 milijuna kuna. Indikativno je da je prije par dana upravo Stipe Petrina, primoštenski gradonačelnik, svoju ruku “dao” SDP-ovoj koaliciji Hrvatska raste.

Isti slučaj je i s gradom Zagrebom samo se radi o većem iznosu. Vlada je Zagrebu odobrila 190 milijuna kuna. Ovime bi se dalo zaključiti kako će i Milan Bandić svoju podršku dati svom bivšem stranačkom kolegi Zoranu Milanoviću. On se za sada nije izjasnio, a bit će zanimljivo čekati njegovu odluku.

Tekst sa facebook stranice i pripadajuće poveznice na dokumente, prenosimo u cijelosti.

– Općinsko vijeće Primoštena Odluku o zaduženju donijelo je 20.11.2015. godine (bit.ly/1Qh1Us9), a time je Petrina i “obznanio” koliko vrijedi njegova “ruka”. Čekao se potez premijera i ministra financija u odlasku. Vlade RH je na današnjoj sjednici dala suglasnost Općini Primošten za zaduživanje kod OTP banke u iznosu od 10.000.000,00 kn. Stipe Petrina ima 10.000.000,00 kn razloga podržati SDP. Ministar u odlasku Lalovac je na današnjoj sjednici riječ “Primošten” izgovorio vrlo nerazumljivo i nije navodio iznos zaduženja.bit.ly/1IH0V1S

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.