KORAK PO KORAK Uskoro kreće plesna škola za djecu i odrasle iz Imotske krajine

Plesna škola Korak po korak iz Splita “otvara podružnicu” u Zmijavcima

Plesni klub Korak po korak iz Splita već je proteklih godina djelovao na području Imotske krajine, a nakon jednogodišnje stanke ovih dana ponovno kreću s radom u Zmijavcima.

Aktivnost plesne škole Korak po korak okrenuta je svima koji žele naučiti društveni ples – standardne, latinsko-američke i disco plesove te break dance ili hip-hop. Plesni klub Korak po korak prvenstveno je okrenut djeci te djeluje u osnovnim školama na području više gradova i općina u Županiji već punih šesnaest godina.

U plesnu školu za djecu u Zmijavcima mogu se uključiti djeca i mladi iz osnovnih i srednjih škola iz cijele Imotske krajine. Ove godine Korak po korak u Zmijavcima prima i odrasle buduće plesače, a „plesnjaci“ će se održavati u prostorijama Doma kulture i OŠ Zmijavci. Za više informacija o školi plesa u Zmijavcima kontaktirajte brojeve: 095 824 6826; 099 598 7366 ili 098 657 629.

Na koncu, nije zgorega napomenuti da nadareniji plesači stečeno znanje prezentiraju na raznim gradskim i školskim priredbama. Krajem školske godine organizira se velika revija plesa, često humanitarnog karaktera, na kojoj u prigodnim kostimiranim koreografijama nastupaju plesači iz svih mjesta u kojima djeluje klub. Reviju kao gosti uveličaju poznati pjevači, klape i estradne zvijezde.