Scene kao u akcijskim filmovima mogle su se vidjeti 6. srpnja u Buzetu, gdje je policija krenula u potjeru za 41godišnjim krijumčarem ljudima, koji im je kroz grad bježao na motociklu.

A sve je počelo oko 17 sati, na Trgu Fontana u Buzetu kada su dvije policajke uočile kako maloljetni državljanin Kosova priča s muškarcem na motociklu. Prišle su im i zatražile isprave, na što su obojica počeli bježati.

Mladog Kosovara uhvatila je policajka van službe koja je u pomoć priskočila kolegicama, dok su dvije policajke sjele u automobil te krenule u potjeru za 41-godišnjakom koji je bježao na motociklu. Bježeći kroz grad napravio je više prometnih prekršaja, a iz grada je uspio izaći na državnu cestu gdje je naletio na drugu policijsku ophodnju. I oni su se uključili u potjeru za njima, a u naselju Štrped, vozač motocikla je u oštrom zavoju, zbog neprilagođene brzine kretanja, izgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolnika, pri čemu je lakše ozlijeđen.

Uhićenje i tada je ustanovljeno da se radi o 41-godišnjem slovenskom državljaninu koji je nezakonito s motociklom prešao državnu granicu kako bi u Buzetu preuzeo kosovskog državljanina i za novčanu naknadu ga prevezao u Sloveniju. Utvrđeno je i da je na motocikl postavio krivotvorenu, ručno izrađenu, slovensku registarsku oznaku. Osim zbog krijumčarenje ljudima, prekršajno je prijavljen i zbog prometa.

Pogledajte i galeriju: Mjesto pucnjave na krijumčara migranata


IZVOR kliknite ovdje

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here